Leiderschap & purpose

Exclusieve Ronde tafel – 17 mei

“Het vuur niet onbewust blussen, maar het vuur bewust aansteken!”

Op 17 mei gaan wij door middel van een ronde tafel gesprek aan de slag met zingeving en leiderschap. Wat betekent het voor jou als leider om in een toenemende wereld van waardegedrevenheid koers te bepalen en te houden? Organisaties veranderen continu en daarmee ook de missie, de dienst of zelfs de volledige “purpose”. Elke verandering vraagt iets van het management en van alle overige medewerkers.

DOEL

Daarom organiseert Danaë op 17 mei de ronde tafel ‘Leiderschap & Purpose’. Hierin staat de relatie van purpose en leiderschap tot individu, organisatie en maatschappij centraal. Door middel van deze ronde tafel brengen we leiders en verschillende sectoren bij elkaar en ontdekken wij nieuwe mechanismen, manieren en strategieën om die intrinsieke motivatie tot purpose te  vergroten.

SPREKERS

 

PURPOSE IN ORGANISATIES:

KARLIJN VAN DEN BERG

Senior Transformation Consultant ABN AMRO

 

PURPOSE IN DE MAATSCHAPPIJ:

ANNETTE VAN WANING

Head of CSR & Impact Vebego Int. / Directeur Vebego Foundation

 

PURPOSE VOOR HET INDIVIDU:

ROCKY HEHAKAIJA

Director Favela Street Foundation

 

Tijdens deze ronde tafel zullen meerdere inspirerende sprekers hun visie op zingeving presenteren, afgewisseld door momenten voor reflectie en discussie met elkaar. Iedere spreker vertelt over purpose op een bepaald niveau: individueel, organisatie en maatschappij. De ronde tafel begint om 16.00 en zal worden afgesloten met een licht diner.

PROGRAMMA

17 mei 16.00 – 19.00
inclusief licht diner
locatie in Amsterdam

Aan onze ronde tafel is plek voor maximaal 12 personen. Ben jij bestuurder of directeur HR en (mede)verantwoordelijk voor purpose in je omgeving? Dan ben je meer dan welkom om deel te nemen!

Meer informatie over de exacte locatie en sprekers volgt snel!

Voor vragen kun je contact opnemen via  hallo@danae.nl

Wil jij aan de slag met zingeving en leiderschap? Meld je dan nu aan! 

 

Aanmeldformulier Ronde Tafel - Leiderschap & purpose