Willconnects

Ontwikkeling van diverse online learning tools om mensen aan het denken te zetten over ego’s op de werkvloer

Vraag van de klant

WillConnects is een platform gericht op netwerken en kennisdeling door advocaten en juristen. Zij vroegen ons om mee te denken met hun initiatief voor bijeenkomsten en lezingen voor vrouwen.

Vraag achter de vraag

Hoe zorg je dat bezoekers van de bijeenkomsten ook echt met de inhoud aan de slag gaan? Hoe zorg je dat een gemeenschappelijk leerproces op gang komt?

Proces

We hebben afgesproken dat we online materialen ontwikkelen om het leren te ‘verlengen’. Wij namen deel aan de betreffende lezingen van WillConnects. Op basis van wat we daar hoorden hebben we binnen een paar weken een werkvorm bedacht en ontwikkeld om het leren te verlengen en te borgen. De ene keer was dat een e-learning, de andere keer een praatplaat of een infographic. Zo waren wij in staat om een vertaalslag te maken van offline naar online learning.

Resultaat

WillConnects was erg blij met de materialen, deze hebben het vormen van een community bevorderd.

Onze visie op dit traject

In dit traject konden we laten zien dat heel veel onderwerpen van de lezingen relevant zijn voor een grotere doelgroep (niet alleen voor juristen). Daarom hebben we afgesproken dat we de materialen aan iedereen kunnen aanbieden. We zijn nu druk bezig om dat mogelijk te maken.

Meer weten?
Afspraak maken?

Danaë B.V. Burgemeester Stramanweg 108K 1101 AA Amsterdam