House of Perfomance

Effectief gebruik van mens en middelen voor gedragsverandering volgens de LEAN-filosofie

Vraag van de klant

House of Performance is een organisatieadviesbureau dat bij verschillende organisaties de LEAN-filosofie implementeert. Zij willen hun dienstverlening verder doorontwikkelen door gebruik te maken van online materialen.

Vraag achter de vraag

House of Performance wil dat organisaties in staat zijn zichzelf te ontwikkelen. Door hun advies te verrijken met online activiteiten kunnen meer medewerkers binnen een organisatie wordt ondersteund en wordt het bereik groter.

Proces

We zijn gestart met het ontleden van de vraag. Dit was noodzakelijk, omdat dit is waar de werkelijke toegevoegde waarde van consultant zit. Op basis van deze analyse zijn we gekomen tot een blended traject voor leidinggevenden, waarbij online leren en consultancy gecombineerd worden.

In dit proces zijn wij gekomen tot de kern van de LEAN-filosofie in termen van gedrag. In de online onderdelen oefenen leiders dagelijks met effectief leiderschapsgedrag. Krachtige ondersteuning door theorie maakt mogelijk dat nieuw gedrag ‘inslijt’ bij deelnemers. Dit wordt ondersteund door begeleiding en coaching op de werkvloer. Hierdoor worden duurzame resultaten behaald.

Vervolgens wilden wij ook de medewerkers meenemen in effectief gedrag volgens de LEAN-filosofie. In een e-learning maken we relatief taaie stof aantrekkelijk. Met handige tools en praktijkopdrachten doen deelnemers nieuwe kennis en inzichten op. Daarnaast maken we gebruik van social learning waarbij de deelnemers met elkaar in contact komen om hun ervaringen te delen.

Resultaat

House of Performance kan met dezelfde adviesuren meer impact behalen waardoor hun klanten nog verder kunnen komen.

Onze visie op deze samenwerking

Deze samenwerking sluit aan bij onze visie om effectief organisaties te laten ontwikkelen door gedrag centraal te stellen.

  • Doordat we het gedrag van leidinggevenden als uitgangspunt nemen, kunnen zij zich ontwikkelen.
  • Consultants krijgen een methode aangereikt om meer regie in hun werk te nemen en zich te verhouden tot hun de organisatie.
  • Daarnaast dragen we bij aan effectieve inzet van middelen. Wij geloven dat je een niet klakkeloos een consultant moet inhuren, maar een mix moet maken van producten en diensten. Door de mix krijg je waar voor je geld met de hoogst mogelijke impact. Het  beste van beide werelden.

Interesse

Is het blended leertraject voor leidinggevenden of de e-learning module voor medewerkers mogelijk relevant voor jouw organisatie? Neem dan contact met ons op: hallo@danae.nl

Meer weten?
Afspraak maken?

Danaë B.V. Burgemeester Stramanweg 108K 1101 AA Amsterdam