Nancy Hart

Operationeel Manager

Wat doe jij bij Danaë?

Ik heb altijd mijn voelsprieten aan staan en handel daarnaar. Danaë is in de loop der jaren zo in mijn DNA gaan zitten, dat ik zie en aanvoel wanneer we dreigen van ons pad te begeven. Een fijn aspect om in de mix te hebben, omdat het zich niet in een to-do-lijstje laat vangen en onvoorspelbaarheid en daarmee een beetje spanning/leven in de brouwerij met zich meebrengt. Daarnaast behoort tot mijn takenpakket: HR, financiële zaken, algemene reilen en zeilen. Taken die zich goed in lijstjes weten te vangen en die mijn behoefte aan structuur en een bepaalde mate van voorspelbaarheid bevredigen. Mijn drang naar creativiteit en een beetje ‘gek’ zijn vindt zijn plek wanneer ik, bijvoorbeeld, met Daphne (marketing) mag meedenken. Of wanneer ik mijn collega’s hoor praten en ideeën krijg over hoe we het Danaë-karakter nog meer tot zijn recht kunnen laten komen.

Wat doe jij als ik jouw klant bent?

Als jij mijn klant bent, hebben we geen direct contact, anders dan de facturen en herinneringen die je van mij ontvangt (ja, dat hoort erbij!). Verder zorg ik er (mede) voor dat alles achter de schermen op rolletjes verloopt.

Jij zorgt ervoor dat anderen zich kunnen ontwikkelen. Hoe ontwikkel jij jezelf?

Door het leven in mij te volgen. Dat betekent dat ik zoveel mogelijk de impulsen, wensen, ideeën, interesses etc. die ik voel en blij van word, verwelkom en daar actie op onderneem. Ook als ik (rationeel) niet snap waar het vandaan komt of wat het me zal brengen.

Wat inspireert jou?

Iedereeen die zijn eigen koers vaart.

Heb je een persoonlijke anecdote? 

Ik was een jaar of 16 en had mijn vader weer tot waanzin gedreven: verbaal sterk, enorm rechtvaardigheidsgevoel en niet bereid consessies te doen in waar ik voor stond. “Ik heb medelijden met je man en je baas later!” riep hij. Dit voorval ben ik nooit vergeten en heb het als groot compliment ervaren.

Welke keuze maak je: JE MOET VAN ELKE ZIN HET LAATSTE WOORD SPELLEND HERHALEN – OF – JE HEBT ELKE WERKDAG VAN 4 TOT 6 DOEDELZAKLES 

Hoewel ik het jammer vind dat ik nooit een muziekinstrument heb leren bespelen (leren drummen staat op mijn lijstje!), moet ik er niet aan denken tot in lengte der dagen hetzelfde te moeten doen qua ‘hobby’. Dus ga ik voor elk laatste woord spellend herhalen, omdat ik me toch altijd afvraag of een woord goed gespeld is en daardoor de OCD-neiging heb om bij twijfel te googlen. G-o-o-g-l-e-n.

Neem contact met mij op, als je vragen/opmerkingen hebt of wilt sparren over:

Danaë betreft: Financiële zaken en alle onderwerpen die niet bij een van mijn collega’s thuishoren. En verder: persoonlijke ontwikkeling, bevallingen en tapdansen. 

Lees ook de verhalen van mijn collega's

Meer weten?
Afspraak maken?

Danaë B.V. Burgemeester Stramanweg 108K 1101 AA Amsterdam