Michelle de Rooij

Afstudeerstagiaire

Wat doe jij bij Danaë?

Van februari t/m juni ben ik afstudeerstagiaire bij Danaë. Allereerst ga ik bezig met het uitvoeren van een onderzoek om vervolgens een beroepsproduct op te leveren. Mijn beroepsproduct heeft betrekking op mijn studie Media en educatie. Een bepaalde doelgroep iets leren met behulp van digitale leermiddelen.

Wat doe jij als ik jouw klant ben?

Tijdens mijn afstudeerstage bij Danaë heb ik geen contact met klanten. Het beroepsproduct dat ik oplever wordt gemaakt voor Danaë.

Hoe ontwikkel jij jezelf?

Ik ontwikkel mijzelf door het opstellen van leerdoelen en te luisteren naar kritiek. Daarnaast probeer ik evenementen rondom media en educatie te bezoeken om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen.

Wat inspireert jou?

Mensen met passie, die geloven dat ze iets kunnen bereiken en zich hier voor inzetten.

Wat kies je: Je moet al je uitgaven in muntjes van 5 cent doen (je inkomsten krijg je ook in muntjes) – of – je hebt altijd windkracht 7 tegen

Volgens mij is dit een onmogelijke keuze, maar ik kies dan toch voor windkracht 7. Elke keer je muntjes bij de kassa tellen lijkt mij geen optie. Al denk ik dat ik met windkracht 7 niet eens meer bij een winkel terecht kom.

Lees ook de verhalen van mijn collega's

Meer weten?
Afspraak maken?

Danaë B.V. John M. Keynesplein 12-46 1066 EP Amsterdam