Linda Mühlradt

Junior conceptontwikkelaar

Wat doe jij bij Danaë?

Ik ben junior conceptontwikkelaar bij Goudsteen & Danaë. Als conceptontwikkelaar probeer ik  vraagstukken en leerdoelen te vertalen naar een kloppend verhaal. Een verhaal is voor mij niet compleet zonder een stukje beleving, die beleving creëer ik door mezelf continu af te vragen hoe iets anders of leuker kan.

Wat doe jij als ik jouw klant ben?

Zodra ik weet waar je als klant naar op zoek bent en wat de doelgroep is ga ik aan de slag met het concept. Ik kijk, samen met mijn andere collega’s, welke productvorm het beste is. Dit werk ik uit in een paper prototype, zodat je een goed beeld krijgt van hoe het concept eruit gaat zien. Vervolgens bespreken we dit en als dit klopt gaan we ermee verder. Ik ben vooral aan het begin van het proces zichtbaar, maar op de achtergrond wel altijd betrokken.

Jij zorgt ervoor dat anderen zich kunnen ontwikkelen. Hoe ontwikkel jij jezelf?

Ik ontwikkel mezelf door te kijken naar mensen die me inspireren, continu te reflecteren op eigen acties en gedrag en ik probeer regelmatig een boek te lezen.

Waar wil je op terugkijken als je 80 bent?

Als ik 80 ben hoop ik dat ik terug kan kijken op een leven vol liefde, vriendschap, plezier en mooie reizen. Ook hoop ik dat als ik de 80 ben gepasseerd net zo positief en energiek in het leven sta als mijn nu 85-jarige oma.

Wat inspireert jou?

Als mensen doen wat ze leuk vinden, klaar staan voor anderen en ook kunnen genieten van de kleine dingen in het leven. Zoals bijvoorbeeld een mooie zonsopkomst.

Wat is je lijfspreuk?

You don’t lose if you learn from your mistakes.

Welke keuze maak je: ER HANGT ALTIJD WC-PAPIER UIT JE BROEK – OF –  JE MAG NOOIT MEER JE EIGEN TANDEN POETSEN?

Dan ga ik toch voor het wc-papier denk ik, tenminste als het schoon is ;). Ik ben graag onafhankelijk dus telkens iemand in moeten schakelen om je tanden te poetsen lijkt me vreselijk!

Neem contact op met mij, als je vragen/opmerkingen hebt of wil sparren over:

Conceptontwikkeling, reizen en fitness!

Lees ook de verhalen van mijn collega's

Meer weten?
Afspraak maken?

Danaë B.V. Burgemeester Stramanweg 108K 1101 AA Amsterdam