Joàn Pastoor-Stevens

Projectmanager leren & ontwikkelen

Wat doe jij bij Danaë?

In een project stuur ik zowel het team aan als de samenwerking met de klant, daarnaast zet ik ook mijn inhoudelijk sterke kant in. Ik zorg er als projectmanager voor dat een project kwalitatief goed wordt afgerond binnen de gestelde tijd, van concrete producten-delivery tot een luisterend oor. Ik ben pas klaar met mijn werk als de laatste punt is gezet.

Wat doe jij als ik jouw klant bent?

Als jij mijn klant bent zorg ik ervoor dat jij gelukkig bent met wat wij als Danaë voor jou betekenen. Ik spreek met je af of bel of mail je om de voortgang van een project te bespreken en ik bewaak het proces. Het is mijn verantwoordelijkheid om overzicht te houden met het eindresultaat als doel.

Jij zorgt ervoor dat anderen zich kunnen ontwikkelen. Hoe ontwikkel jij jezelf?

Ik lees alles wat los en vast zit. Zoals trainersboeken van Karin de Galan, ontwikkelboeken over het 70-20-10-principe en managementboeken over effectief leiderschap. Ook ontwikkel ik mezelf door dingen te blijven doen die ik spannend vind. Zo heb ik het afgelopen half jaar plaats genomen in de selectiecommissie van een politieke partij voor het selecteren van de kieslijst van de gemeenteraadsverkiezingen van 2018. Daarnaast daag ik mezelf uit om minstens 1 keer per maand met een inspirerend persoon te gaan koffie drinken. Ik houd mezelf accountable door elke week met een vriendin mijn plannen van die week kritisch door te spreken met als doel: een zinvoller leven!

Wat inspireert jou?

Mensen inspireren mij! Ik geniet ontzettend van levensverhalen van mensen, de levenslessen die mensen leren vind ik eigenlijk altijd inspirerend. Je vindt mij daarom bij feestjes op de dansvloer (I love dancing) of naast een gezellige opa of oma. Ik vraag ze dan het hemd van het lijf over hun leven en tips om net zo mooi oud te worden.

Wat is je lijfspreuk?

Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan – Pippi Langkous

Welke keuze maak je: JE LACH KLINKT ALS DE MELKOPSCHUIMER VAN EEN ESPRESSOAPPARAAT – OF – ALS JE ERGENS BINNENKOMT, SLAAN DE STOPPEN DOOR

Je lach klinkt als de melkopschuimer van een espressoapparaat – mijn lach is altijd al heel hard, dus als er dan ook nog een gek gesis aan toegevoegd wordt, is de verandering niet eens zo heel groot. Als overal waar ik kom de stoppen door zouden slaan, zou niemand blij met mij zijn geloof ik. Dus dan maak ik liever mensen wel blij met een vrolijke lach!

Lees ook de verhalen van mijn collega's

Meer weten?
Afspraak maken?

Danaë B.V. John M. Keynesplein 12-46 1066 EP Amsterdam