Evi van Tiel

Projectmanager & adviseur

Wat doe jij bij Danaë?

Als projectmanager en adviseur ondersteun ik klanten in het analyseren en oplossen van leer- en verandervraagstukken. Dit kan zijn door het opzetten van academies, geven van trainingen of workshops, of het ontwikkelen van blended leeroplossingen (e-learning).

Wat doe jij als ik jouw klant bent?

Ik probeer me te verplaatsen in jou en in de eindgebruiker. Wat wil je bereiken? En wat heeft de eindgebruiker nodig om bij te kunnen dragen aan dit doel? Goede afstemming en communicatie is in dit proces van belang. Alleen door samen te werken kan het beste resultaat bereikt worden.

Jij zorgt ervoor dat anderen zich kunnen ontwikkelen. Hoe ontwikkel jij jezelf?

Reizen is voor mij de manier om me te blijven ontwikkelen.
Nieuwe culturen en verhalen houden me scherp en zorgen ervoor dat ik blijf denken in mogelijkheden in plaats van beperkingen.

Waar wil je op terugkijken als je 80 bent?

Dat mensen over de wereld meer kansen krijgen tot een goede opleiding en daarmee zichzelf te ontwikkelen. Onderwijs is het fundament van onze ontwikkeling en is de enige manier waarop persoonlijke, maatschappelijke en economische verandering kan plaats vinden én blijven bestaan.

Wat inspireert jou?

Mensen inspireren me. Ieder mens heeft een eigen verhaal, geloof en normen en waarden. Ik vind het inspirerend te proberen om deze te begrijpen en hiervan te leren

Neem contact op met mij, als je vragen/ opmerkingen hebt over:

Leren, reizen en innoveren

Lees ook de verhalen van mijn collega's

Meer weten?
Afspraak maken?

Danaë B.V. Burgemeester Stramanweg 108K 1101 AA Amsterdam