Diana Schilder–Veerman

Projectcontroller

Wat doe jij bij Danaë?

Ik zorg ervoor dat alle projecten volgens planning en budget opgeleverd worden. Ik verdeel de taken en zorg voor een goede flow. Samen met de projectleiders kijk ik welke werkzaamheden het beste door welke persoon gedaan kunnen worden. Daarnaast monitor ik de voortgang, budgetten en kostenposten en help ik bij het oplossen van eventuele problemen of obstakels.

Wat doe jij als ik jouw klant bent?

Als klant zul je mij niet vaak tegenkomen, omdat ik achter de schermen actief ben. Ik zorg met de projectleiders ervoor dat wij ons aan onze deadlines houden en jij volgens offerteafspraken een dienst of product krijgt. 

Jij zorgt ervoor dat anderen zich kunnen ontwikkelen. Hoe ontwikkel jij jezelf?

Ik ontwikkel mezelf door te kijken waar mensen behoefte aan hebben en hierop in te spelen. Ik bedenk hoe ik iemand kan helpen zodat hij zijn werk beter kan doen. Daarnaast kan ik uren online zoeken naar de beste manier om iets te doen.

Waar wil je op terugkijken als je 80 bent?

Ik ben wel een planner, maar dat is wel erg ver vooruit gepland 😉

Welke keuze maak je: JE KUNT ONDER WATER ADEMEN – OF – OVERAL WAAR JE KOMT, MAG JIJ DE MUZIEK BEPALEN

Onder water ademen heb ik niet zoveel aan denk ik. Ik hou wel van vis, maar alleen om te eten. Dus dan zou ik graag overal de muziek bepalen, dat is alleen al handig om de muziek gewoon soms uit te kunnen zetten.

Neem contact op met mij, als je vragen/ opmerkingen hebt over:

Verdeling van werkzaamheden, budgetteren en planning van projecten.

Lees ook de verhalen van mijn collega's

Meer weten?
Afspraak maken?

Danaë B.V. Burgemeester Stramanweg 108K 1101 AA Amsterdam