Daphne Kouwenberg

Marketing manager

Wat doe jij bij Danaë?

Als marketing manager ben ik verantwoordelijk voor het bedenken en uitvoeren van de marketing strategie, zowel on- als offline. Ik zorg er enerzijds voor dat de producten en diensten van Danaë zo goed mogelijk over de bühne worden gebracht en anderzijds bedenk ik activiteiten, events en campagnes om ons bekender te maken bij potentiële nieuwe klanten. Ik wil het Danaë-gevoel en -DNA helder en daadkrachtig overbrengen met een beetje fun. Zodat elke dag meer mensen en organisaties beter begrijpen wat onze visie en missie is op het gebied van leren en ontwikkelen en welke waarde wij kunnen toevoegen aan andere organisaties. 

Wat doe jij als ik jouw klant ben?

Ik zorg ervoor dat jij als potentiële klant ons leert kennen en dat je onze website makkelijk kunt vinden. Ik maak de manier waarop je contact met ons kan maken overzichtelijk en zorg ervoor dat je ons goed leert kennen. Maandelijks hou ik je up-to-date met onze blogs en nieuwsbrieven en kun je ons volgen op social media.

Hoe ontwikkel jij jezelf?

Ik ontwikkel mezelf door veel te lezen en te netwerken. Ik ben nieuwsgierig van aard en vind het heel leuk om nieuwe dingen te leren. Daarnaast vind ik de interactie tussen mensen heel interessant en leer ik door mijn intuïtie in te zetten in gesprekken die ik met anderen heb. Omdat ik hoogsensitieve kenmerken heb voel ik andere mensen, sferen en emoties goed aan en ik vind het leuk om hiermee bezig te zijn en om mezelf hierin te ontwikkelen.

Waar wil je op terugkijken als je 80 bent?

Een mooi, gezond en gezellig leven met mijn dierbaren en het feit dat ik altijd mijn hart heb gevolgd. In de liefde, vriendschappen en uiteraard in werk. Je gevoel is de beste raadgever en door je hart te volgen maak je altijd de beste beslissingen.

Wat inspireert jou?

Eerder wie; Lenette van Dongen en Brigitte Kaandorp. Maar ik ben ook dol op Instagram, Facebook en LinkedIn. 

Welke keuze maak je: PER WINKELBEZOEK MAG JE MAAR ÉÉN PRODUCT KOPEN – OF – JE MOET AL JE DRINKEN ATTEN

Dan kies is ik voor één product per winkelbezoek. Mijn drinken atten is geen optie, want ik ben juist een hele trage drinker en laat altijd bodempjes over. Daarnaast staat hier niet dat je niet meerdere keren op 1 dag naar die winkel mag gaan, dus daar vind ik wel wat op!

Heb je een persoonlijke anecdote?

Ik heb bijna 11 jaar als marketeer gewerkt bij grote, commerciële bedrijven waar ik heb gewerkt als B2C en B2B marketeer. Ik heb hier heel veel geleerd en het heeft me een sterk marketingfundament gegeven. Ik miste echter wel steeds vaker de ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en om echt vanuit mijn kracht te werken. De wens om het marketingvak op een andere, verdiepende manier in te zetten en daardoor bij te kunnen dragen aan de ontwikkeling van organisaties en individuen werd steeds groter en op een dag kwam Danaë op mijn pad! Ik heb mijn hart gevolgd en een paar maanden later had ik een nieuwe baan!

Lees ook de verhalen van mijn collega's

Meer weten?
Afspraak maken?

Danaë B.V. Burgemeester Stramanweg 108K 1101 AA Amsterdam