Bram van Leeuwen

Learning designer & nomad

Wat doe jij bij Danaë?

Ik werk als digital nomad voor Danaë. Als digital nomad ondersteun ik (veelal) op afstand bij de uitvoering van projecten. Vaak bestaan mijn werkzaamheden uit het technisch bouwen van nieuwe modules. Daarnaast ondersteun ik ook bij de uitvoering van marketing en strategie binnen Danaë.

Wat doe jij als ik jouw klant bent?

Ik breng alle bouwstenen bij elkaar in de realisatie van de module. Teksten, beeldmateriaal en het concept komen samen in de bouw. Hierin probeer ik een stap verder te gaan dan alleen het bouwen van de module. Ik blijf testen en kijken of het bedachte concept ook uitiendelijk op het scherm werkt.

Jij zorgt ervoor dat anderen zich kunnen ontwikkelen. Hoe ontwikkel jij jezelf?

Ik ontwikkel mezelf door te ervaren. Iedere vijf jaar gooi ik het roer om. Recent ben ik gestart om te werken terwijl ik rond de wereld reis. Ik leer op deze wijze nieuwe talen te spreken, culturen te ontdekken en te leven in een andere werk-levenbalans.

Wat is je lijfspreuk?

Just do it… Ik geloof in de kracht van experimenteren. Probeer vernieuwingen uit, wees kritisch op de resultaten, verbeter en start het volgende experiment. Ik probeer dit zowel in mijn werk als privé toe te passen.

Welke keuze maak je: JE MOET ROLLEN OVER ELK ZEBRAPAD DAT JE ZIET – OF – JE PRAAT ALTIJD OVER JEZELF IN DE DERDE PERSOON

Het zebrapad natuurlijk! Rollen is leuk en je ziet de wereld ook eens vanuit een ander perspectief.

Lees ook de verhalen van mijn collega's

Meer weten?
Afspraak maken?

Danaë B.V. John M. Keynesplein 12-46 1066 EP Amsterdam