August 30, 2017 in Leren

Maak van leren een unieke ervaring

Wat is de toegevoegde waarde van e-learning voor jouw organisatie?

Updates?

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen.

E-learning in jouw organisatie

Gedragsverandering, bijscholing, kennisdeling, het delen van een nieuwe visie of missie, reorganisatie, transitie of een fusie. Je kunt verschillende aanleidingen of vraagstukken hebben voor het ontwikkelen van jouw organisatie en medewerkers. Een e-learning kan hier een belangrijke rol in spelen. Maar wat is een e-learning precies? En welke mogelijkheden biedt e-learning?

Lees meer of laat hieronder je gegevens achter en ontvang de e-learning kieswijzer in je inbox.

Maak van leren een unieke ervaring

Een e-learning is van oorsprong niks meer dan de mogelijkheid om online te leren. Saai? Ja dat kan. Maar niet als je het goed aanpakt. Met de juiste content, didactiek en visuele ondersteuning maak je leren leuk. Daarnaast moeten we de impact van offline leren ook niet vergeten. Leren omvat tegenwoordig dan ook een veel omvangrijker scala van leerproducten. Online oefenmodules en simulaties met praktijkondersteuning, jobaids, apps, games, interventies of praktijkopdrachten. Een combinatie van producten kan je helpen bij het faciliteren in de ontwikkeling van medewerkers, op team- en individueel niveau.

Blended Learning is voor iedereen

Het analyseren van opleidingsvraagstukken en het adviseren bij het ontwikkelen van deze combinatie van leerproducten, het zogenaamde blended learning, zit in ons DNA. Blended learning is een mix van leerproducten die bewustwording, reflectie, het verkrijgen van kennis en het experimenteren met vaardigheden stimuleert. Hierdoor kan iedereen leren wanneer en hoe hij wilt. We houden rekening met elk leer- en denkniveau en elke leerstijl. Moet iemand nog bewust worden of is hij al vaardig? Leer je door te ontdekken of leer je liever met veel sturing? De diversiteit en interactiviteit maakt het leren leuk en interactief.

Van module tot aan een eco-systeem

Door het individu centraal te stellen bij het leren dienen we steeds vaker te zoeken naar nieuwe manieren waarop we beter aansluiting vinden bij het leerniveau en de leermomenten van dit individu. Bij het ontwikkelen van leerproducten, klein en groot, houden we hier rekening mee. We kijken naar verschillende concepten en vormen van leren. Van een module tot aan een totaal eco-systeem. Van plek-gebonden leren tot aan overal en altijd leren. En van kennis overdracht tot aan social learning.

Advies

Om tot deze oplossingen te komen en jouw organisatie echt goed te leren kennen werken we met een deskundig team van adviseurs, conceptontwikkelaars, schrijvers, beeldmakers en technisch bouwers. Door een combinatie te maken van onze kennis over veranderkunde en organisatiekunde, pedagogiek en psychologie zorgen we voor een mix die nieuwe inzichten en meerwaarde geeft voor zowel jou als elke medewerker. Maar bovenal voor goede resultaten en enthousiaste eindgebruikers.

 

Kieswijzer

Hulp nodig bij het kiezen van het juiste leerproduct? Laat hier je gegevens achter en ontvang de kieswijzer in je mailbox.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

 

Meer weten?
Afspraak maken?

Danaë B.V. Burgemeester Stramanweg 108K 1101 AA Amsterdam