Advies

Problemen zijn vaak symptomen van waar het eigenlijk echt over gaat. Daarom stellen wij lastige vragen om tot de kern te komen. Dat doen we zonder ‘u vraagt, wij draaien’ en ‘een snelle fix’. Wij gaan ervoor om de onderste steen boven te krijgen, zodat iedereen in de organisatie weer in zijn kracht wordt gezet.

faciliteren

  • Wij faciliteren organisaties in de identiteit inzichtelijk te maken (het ‘wat’). Wij faciliteren organisaties om hun identiteit te doorleven (het ‘hoe’). Kortom we faciliteren organisaties in het formuleren van de ‘bedoeling’.
  •  Wij faciliteren organisaties om ontwikkeling te realiseren met strategie-excecutie, coaching, dilemmasessies, organisatie-opstellingen en andere interventies.
  •  Wij faciliteren organisaties om leiders te ontwikkelen door blended learning, systemische coaching en leiderschapsprogramma’s.
Advies Danae

Werkwijze

We beginnen met een diagnose. Hierin krijgen we samen inzicht in belemmerende patronen. We stellen vragen, onderzoeken op de werkvloer en houden een diagnose-sessie. Gezamenlijk komen we bij het DNA van de organisatie en wordt duidelijk wat de bedoeling is. Als iedereen de bedoeling helder heeft, start de volgende stap.

“Waarom fronst een manager de hele tijd en lijkt hij steevast zijn mond te houden? Waarom noemt iemand zo vaak het woord ‘risico’? Waarom is de organisatie fysiek in hokjes ingedeeld?”

Om die patronen te doorbreken, kiezen we samen een set aan interventies. Hierbij combineren we blended leeroplossingen met identiteitsvorming, strategie-executie, leiderschapsontwikkeling en gedragsverandering. Met het juiste advies, coaching en de inzet van educatieve leermiddelen zijn veel organisatie in no-time zelflerende én reflecterende organisaties.

We spreken af welke KPI’s we willen behalen. Dit is altijd een combinatie van harde resultaten en een goed gevoel over het proces. Door deze indicatoren te meten, kunnen we ons succes vieren en weer doorontwikkelen.

 

KPI-activiteiten

KPI-doelstellingen

KPI-gedragingen

Gevoel van proces

Meer weten?
Afspraak maken?

Danaë B.V. Burgemeester Stramanweg 108K 1101 AA Amsterdam